1890 este anul de debut a unei cladiri istorice care avea sa ia nastere pe strazile de odinioara ale Bucurestiului, mai exact pe actuala Str.  Vasile Lascar la nr. 78 a fost readusa la viata prin renovare si extindere cu destinatia de hotel clasica si avangardista cladire Vila Arte.

Acum in spatele fatadei din secolul al XIX – lea, eleganta trecutului este armonios imbinata cu inovatie si stil.
Inca de la intrare esti imbratisat de lobby-ul de marmura alba catre scarile ce se indreapta maiestuos inspre acoperisul de sticla de la etajul al doilea. Inainte de a ajunge in camera, sunteti invitat la o fuziune subtila de design pur.Toate cele 7 camere sunt personalizate, fiecare decorata pentru a crea o ambianta de stil si liniste. Toate camerele au pat dublu care la randul lor au saltele si perne hipo-alergenice si de asemenea halate de baie tratate antibacterial impreuna cu lenjerii de lux, aer conditionat, incuietori electronice si seifuri.
In camere domina materiale fine si pline de farmec catre tonuri organice pentru a crea spatiul ideal pentru sejurul dumneavoastra.
Cea mai mare atentie a fost acordata fiecarui detaliu imaginabil pentru a va oferi relaxare si confort.
In functie de alegerea dumneavoastra micul dejun poate fi servit in salonul nostru sau camera dumneavoastra, in plus pentru a va relaxa si mentine in forma la ultimul etaj va stau la dispozitie o mica sala de fitness si o sauna pentru 2 persoane.
Deasemenea pentru calatoriile de tip business receptia noastra va pune la dispozitie serviciul de tip business corner pentru a va facilita activitatea in lipsa biroului personal.

FITNESS & SAUNA

R

LOUNGE

SAUNA

– CAMERELE NOASTRE –

Call Now Button
en_USEnglish